Monday, 4 February 2013

my life



Oke diploma dah abih so apply degree ari tue..n then result dah kuar smalm permohonan anda gagal..aduii da la tengah pkir nak smbung ke x..pastu dapat result yang tak memberangsangkan adakah ini takdir supaya aku tak payah sambung da..hehehe mcm drama kat tv 3 je..nie la pengaruh dvd bak kata si dia..malas la plak nak wat rayuan..si ieka call tnya result mcam mana..da la mse tu x blik lagi dri umah teha..tak de semngat lansung nak bukak result..ieka pun  tolong check untuk aku tpi mlang nya internet sangat la lembap macam snail. Terpaksa la aku check sndiri dan tgk x berjaya.  Pastu semangat pulak ieka bagi kata-kata nasihat supaya suruh aku sambung..kata-kata die menyebabkan aku tiba2 bersemangat dan bgi harapan yang tinggi supaya apply balik..thanks so muchhhh ieka..muahhhhh..muahhhhh..u r my bestfriend forever..tkut sangat saya nangis..huhuhu..tibe2 rindu kat diowang semua bila ieka ngn kirah call..x taw la nak ckap macam mne..susah benor nak pikir..x pe lah wat mase skang nie ak rase kerja la dulu tak payah la nak smbung belajar lagi..hahaha..kalu de rezeki sambung la..erm bila ntahhh..pkir sjenak..kalau dipikirkan nak sambung  belajar sebab tengok kawan-kawanku de yang smbung belajar..tapi x pe lah terpaksa ku lupakan niat itu..weeee..tapi rugi la kalu da kelulusan diploma nie harga hantaran pun murah ckit..adoiii sedih betul rase..x pe la at least de jgk dip..:)
 Si teha ngn dibah jugak nak suh aku sambung..kalu dapat kat kl boleh hang out ngn teha sebab x jauh mane..pastu boleh fly terus ke sabah..amboiii..x bole bla betul diowang nie..siap kira bajet perjalanan nak g sne around 600 ringgit..tu bawu nak pergi..gile la mahal..pastu nak blik jadi tukang cuci pinggan sebb tak lepas nak beli tiket balik..hahahaa…tapi best jugak g kota kinabalu macam menarik jee kan..xpe la kumpul duit nak g sne..dibah suh g mase dye cuti sem sebab nak ajak g KK..nnti la dibah oii..kalu duit 2 ade macam air x pe nie kuar macm air je..kerja skrang nie pun oke je x de la serabut mane sgt kepala nie..for mr badrul ariffin saya doakan awak dapat result yang okee…aminnn..:)

h