Friday, 1 March 2013

mystorymory..


yeahh da msuk bulan 3 dahh..skjapp jeee pjam celik pejam dan pejam dan bulan 3..so fast..hehehe..target bulan nie nak shooping je...hahahaa..brang da booking da cme nak duit ngn g amik jee..da nmpak da duit bnyak terbang ke sana dan kemari..bila nak berjimat cermat nie..x tau la knapa bila kluar je de je barang yang nak beli pastu dan2 padan plak..pastu yang x bole bla lagi stock tinggal stu je..aduiiii sje je nak suh aku bli kan cter dye..x pe laa janji cntik duit poket kering je..hjung bulan nyawa2 itik..tu makan dye..x pe la satu kepuasan bila dapat barang tue kalau x dpat meroyan mcm ape ntah..x taw la sjak-sjak de dapat duit sndiri aura shooping dye len mcm je dtang..macam angsa nmpak orang datang..da cuba da sdaya upaya untuk tidak berblnja berlebihan tapi apakan daya...mood nak bli barang lebih bnyak..tapi kalu kluar ngn bf x de la nak beli sngat..x taw la nape..sbb lelaki kot..kalu kuar ngn sme perempuan konfom beli bnyak..kalu ng dye dpat control kot...kna de yang bgi smngat n excited skit bru best skit nak beli..haha..kalu kluar ngn k.ida comfom aku yang beli, biar pun mula2 tu tman dye g beli brang last2 aku yg wat kuar barang dri kedai tu..mmg x pham konsep dye..x bole la kuar ngn dye mmg de je barang melekat kat aku nnti..
sbnanya nak cter pasal nie..heheheee:)



tapi last week..spent time with himm..tman kite g jengka n then anta dye g training rugby kat ump gmbang..thanks sgt dpat tman kite g jengka..pgi tue g amik dye kat pekan,breakfast kat mcd bru bertolak g jengka..nak amik transcript nk jmpe membe kat sne..mcm lame da x jmpe diorang..bile da jmpe ha mula la mcm ape ntah..mglahkan bdak tadika bising dye...tapi best laaa..mcm cerita keluar rindu betol kat diorang..bila la lagi dapat jmpe mcm tue lagi..hang out sme2..tido samee2..msak sama-sama..studyy same2..lpas da jmpe diorang gerak blik..hantar dye g gmbang pastu ak gerak balik..bole plak dye trtingal hnset dua2 plak..pkir jgk mcm mne nak contact nnti..x pe la biar je la..skli check bkan stakt phone beg dompet skali..mmg suh ak U-turn balik cter dye..nak msuk stu hal da..terpkse la tebal muka g anta kat pdang..mlu glerr..sabtu tu plak tgk dye lawan utk game rugby 7 pasukan di padang kemunting ..nak g kat sne bapak la malu nye da la x kenal orang pastu majoritinya lelaki..fuhh x pe la memberanikan jgk ltut nie..datng lewat skit game da start daa..x pe la..tgk dye pun x pe da..semu gme mnang untuk ari tue..hehe hebat jgk..g amik dye petang nak tgk bola plk mlm tu pahang lawn kelantann..mmg ramai orang klantan turun pnye,,siap pkai bas bgai..sbelum tu dye lapar g la mkan kat ecm ngn membe dye..rmai gileer..bercouple2 de..bincg2 mkn kat kenny rogers...ak kat situ taw nye glak je la..sbab x taw nak ckap ape malu laa..first time kot jmpe diowang..skali jmpe bkan sorang dua amik la kau..stu geng terpksa la jdi hipokrit skjap mlu2 ayam gitu..igtkan lpas mkan nak blik dlu tpi ble dah borak bkan reti nak bnti..slagi x de yang bngun slagi tu la melekat kat kerusi tue..kul 7 bwu grak nak g stadium...waahhh rmai gler tgkk..nsib bek x blik kalu lah blik agknye kul 10 bru dpat tgk..da la nak cri tiket pastu nak g bratur..perghh sgt la x penat..da dapat msuk x dapt duduk lak..x tgk pun da lari mood dye..last dapat jgk duduk nsib bek g pusing2..kalu x mmg x dpat laa.bapak la racist nye tgk bola ngn pnyokong klantann..hahaha...tapi penat laa bersorak  melompat nye...seri plak kptasan nye..x pe la well done tok gajah..:) keesokannya g tgk lagi die men rugby sbb dye msuk semi final n final jgk..final lawan ngn uitm.ermm  taw nk skong spe sbnanya...hahaha..xpi sbb buah hati de..kna skong buah hati kite dulu..x pe la erk uitm..tpi uitm johan jgk...x pe la awkk..oke dah..u r the best..congrats..





hujan plak petang tue..igtkan nak anta dye blik pekan..x pe la dye balik umah dulu tukar2 bju.pastu kuar g mkan kat bndar sgt lapar katanya..igtkan mula2 tu nak mkan ngn  diowang disbabkan aku lmbat hahaaa..terpkse la kitaowang makan berdua je kat rasamas..oke je pun..sweet gitu..trase awal lagi tman dye g bli bju lepak ngn membe dye..begelak skai sbb klakar laa..nak wat mcm mne smpai de yg trsa..maaf yerk..x sengaja..berpecah sparuh sbb de yang nak beli brang lagi..ak pun tman dye ng membe dye g karaoke...berjimba skaii smpai berfeeling2..nsib baek x nagis je..yang tahan tue siap lagu korea da la x de sari kata...tapi bole tahan la dye ngn membe dye bersyair..happening...best laa..sore diowang bole than..kdang2 trasa kecairan nye..hahahaa...:)so happy..lpas tu balik daaaaa......
                                     
nice to meet u all..:)



h