Saturday, 14 April 2012

coretan..


salam..lame dah x bercerita...hehehe...sbrnanya x de story mory pun nak crita sje je nak tulis2 sebab lame dah x update..menyibuk kan diri je...ok kali ini nk crita makna pemberiaan tak pun kata lain hadiah lar daripada lelaki kpd perempuan..urmm 
kalu lelaki 2 bagi :
1.Jam tangan ----> tanda mengingati setiap masa dan waktu bersama die
2.Cincin        ----> tanda ikatan abadi
3.Gelang       ----> tanda mesra
4.Subang      ----> tanda penghargaan dan penghormatan
5.Rantai leher----> tanda ikatan cinta yang perlu perhatian
6.Kasut        ----> sentiasa mengambi berat/prihatin
7.Pakaian/kain---->sentiasa bersama die dan kekal lama
8.Payung      ----->tanda kasih dan sentiasa ingin melindungi
9.Minyak wangi-----> tanda cinta
10. Bingkai gambar-----> sentiasa merindui dan tak ingin berjauhan
11.Buku       ------>bersifat terbuka dan bertolak ansur
12.Bunga     ------>tanda perkenalan dan kasih sayang
13.Coklat    ------>semanis cintamu
14.lagu/cd/kad ucapan------> tanda ingin mengabdikan cinta dan kenangan
15.sejadah dan al-quran----->tanda kekal dan menyanginya dunia dan akhirat


Saturday, 7 April 2012

내 여보














안녕하세요....
urm..dah 1 tahun 5 bulan dah couple ngan die...hehe lame la jugak 2..x caye pun ade sebab slame nie macm x couple pun ade..tapi skang dah oke coz now I love him very much...biase lar kalu x kenal maka x cinta..sbnarnya dah kenal lame dah x nak cuba je...mengada kan..x pe x pe dah lepas dah pun..selalu cm 2..x menghargai org berada dkat ngn kita dah pergi bru rsa menyesal kan..urm pe lar..

skang nie dye pergi umrah..ari 2 pun dye call pun skjap..tkjut jgk dgr suara dye..igt x contact dah kat sne..hehe..date dye call 7 april kul 4 p.m...hehe terharu sgt..bosan ble  x de dye..x taw nak wat pe.just waiting for him..:)







여보


h