Saturday, 7 April 2012

내 여보














안녕하세요....
urm..dah 1 tahun 5 bulan dah couple ngan die...hehe lame la jugak 2..x caye pun ade sebab slame nie macm x couple pun ade..tapi skang dah oke coz now I love him very much...biase lar kalu x kenal maka x cinta..sbnarnya dah kenal lame dah x nak cuba je...mengada kan..x pe x pe dah lepas dah pun..selalu cm 2..x menghargai org berada dkat ngn kita dah pergi bru rsa menyesal kan..urm pe lar..

skang nie dye pergi umrah..ari 2 pun dye call pun skjap..tkjut jgk dgr suara dye..igt x contact dah kat sne..hehe..date dye call 7 april kul 4 p.m...hehe terharu sgt..bosan ble  x de dye..x taw nak wat pe.just waiting for him..:)







여보


No comments:

Post a Comment

h