Tuesday, 27 December 2011

first time...


cuti seminggu nie, balik2 masuk pertandingan bowling..hehehe sangat lar nervous cter dye....nie mak aku punye psal..sebab x reti men dah pernah men pun sebelum nie..igtkan susah sgt xpi boleh than lar..x letih mane macam men bola jaring..skit pun kat tangan je..lawan ari ahad so igt nak berlatih ari jumaat 2..pergi2 semu tmpat penuh..balik je lar lagi pun penat baru balik dari jengka..pas2 pergi lar ari sabtu dengan member lagi lar ramai..nak men kat kuantan plaza dah penuh semu kena booking..pergi megamall per.ghhhhh sangat lar ramai cter dye..dengan orang datang shooping smbut krimas..memang x nampk kuantan da..sesak smpai tempat parking motor pun tengelam timbul je..tgok tmpat bowling betapa ramainya manusia yang ada di muka bumi ini..nak men siap kena tulis dalam buku nak amik giliran..urmm x pe lar tengok orang je la men..hebat juga lar tengok orang men sebab kita x pernah men...hehehe nak tengok wayang lambat sangat dah..jalan2 je lar kat mega 2..tunggu lar smpai malam baru de banyak kosong..try lar men satu game je..huhuhu...terasa best dye..pe lagi tambah satu lagi..hebat juga mula2 msuk longkang je..pas2 sekali dapat strike..happy gler..bukan senang..
akhirnya confident ckit nak men untuk esok..siap jalan2 pergi beli nak pakai sama esok..hehehe..peremuan mesti cm 2..first2 men 2 kali berturut2 dapat strike..wah bangga dye x taw nak ckap pe..igt msuk longkang..lepas 2 semua bagi semangat..semangat no7 sebab pakai bola 7..hehehe..penglaman yang best betul..









No comments:

Post a Comment

h