Tuesday, 27 December 2011

dah dapat da...


yes...suke nya dah lepas lesen kereta...akhirnya dah siap pun..dah lar nak test hujan turun dengan lebat..leceh betul..hehehe yang kelakarnya test bukit dapat kereta no 7 lagi..cm x bole bla je..perlu ke kebetulan cm 2 sekali...pas2 kantoi ckit kat bukit sbb x smpai garisan kuning nervous pnye psl kena lar turun balik..nasib bek lar lepas 2 ok je....kali nie giliran dapat no 3 x yah nak tunggu lame2..bapak lar segala bosan nye kalu x kena tunggu cam ari 2..ujian parking ok selamat dan pass..hehehe...jalan raya pulak ok jugak cuma hujan je lebat dah lar dengan sejuk nya smpai jpj cakap jgn nervous sgt wat biase je..ok je..:)
lepas 2 abih jugak jalan raya..
mood: sangat happy sebab x trkandas...



No comments:

Post a Comment

h