Thursday, 15 December 2011

why bel become like this......

sem 4 kali nie nak kate tension x jugak..nk kate x tension pun x jugak..aduiii...pening betul..dengan subjek yang agak best la jugak ..public speaking,economy nye, wat event lagi..2 satu hal jugak..leceh btul..dah lar kena wat dinner...x de menda lain ke kena wat..dari sem lepas lagi..igtkan sem nie ringan2je subjek..tapi x jugak..yang best 2 je..amik exam nanti 2 paper je..urm ok lar kot..tapi yang x bla kali ini dapat lecturer bel(english for occupational purposes) yang terbaek dari pe ntah..memang x le bla dor..buat julung kali pertama nya dapat lecturer bel perempuan yang full..sem sebelum nie ade je prempuan tapi sekejap je..pas2 salin nak beranak..dan selalu dapat lecturer ok je dengan sporting nye siap sem lepas belanja kitaorang makan je..happy je..ntah kenapa sem ni dapat lecturer yang membuat kan aku bertambah sayang je kat die.sebab die............**
Tanggal 14 disember bekalan air di kawasan yang terpilih di jangka terputus untuk sementara waktu..oleh yang demikian ketiadaan air tidak dapat dipastikan untuk berapa lama..oleh itu saya agak bengang tinggal di Jengka atas sebab ini..so ak de kelas pukul 10 a.m dan pada masa itu juga dan2 pulak subjek bel..bangun2 pagi 2 air x de lagi dari semalam kot..nak sembahyang pagi 2 pun pakai air mineral yang tinggal x sampai setengah botol..memang kaya pakai air mineral..tunggu lar jugak mane tau de keajaiban akan berlaku sebelum kul 10..tunggu2 lar jugak x de jugak pun..bapak lar kebenggangannya..dan amik keputusan untuk ponteng satu kelas dye..kelas lain suh member laki hantarkan air..nasib bek lar dengan ade diorang dapat jugak bsuh muka ngn gosok gigi..siap bwak air untuk minum..hehehe,,agak terharu...lepas 2 g kelas dye ari jumaat memang kena cukup2 lar..she said.."why you absent?"..my friend,natasha said our house has no water..and she said again i cannot accept your excuses because there is no connection between water and coming to the class..why you not buy any water from the shop..and my friend,qirah also said"we go but the shop also closed..memang debate lar ngn dye nie..siap dye cakap nape x datang awal pergi mandi kat kompleks ke kolej..sebab pensyarah kat luar pun wat cam 2..memang lar senang cakap sebb diowang de transport..akibat daripada peristiwa malang itu kami berenam telah diberi tugasan buat essei sebanyak 5 pages dan due date after mid term break..tajuk yang die bagi berbunyi : changes I would like to see in Uitm Jengka, campus or suggestion on overcoming water shortage problem in Jengka or your marks will be deducted..it's up to me..i cannot accept the absenteeism..i really2 hate.perghh memang bengang..padahal x datang sekali je pun..zaman sekolah pun x pernah kena cam nie..first time dapat lecturer yang straight cam nie..and hopefully for the first and for the last......( ^_^) @__@


No comments:

Post a Comment

h