Monday, 12 December 2011

ombak rindu..



haaiii..this time nak cter pasal ombak rindu..hehehe..mase first2 cter nie baru keluar  memang tengah hot la..semua orang post kat fb kate cter nie best and sedih..lagi lar terasa nak tengok..sebab novel ini adalah novel first yang aku baca dan sangat best cter dye..sebab 2 lar nak tengok..mgu lepas dapat balik kuantan sebab de kerja dan dapat tengok cter 2..balik kuantan kali ini bawak kawan 2orang my housemate sebab diorang pun nak tengok cter 2..thanks kat ieqa and k.yuyun..so lagi excited sebab de teman..hehehe...lagi best sebab my bf teman tengok..dah lar lame x jmpe..nasib baek dye nak teman  tengok cter..thanks so much kat dye sebab kacaw tgk cter 2..hehehe xpi x pe sebab sangup tengok crta 2 walaupun x mnat.. mase nak beli tiket  cter 2 semua dah sold out..gler lar.sangat la sedih..siap orang 2 kate kalu nak tengok cter 2 kena beli awal2..urm ok baek lar..pas2 terpaksa lar beli pukul 5..2 pun dapat seat yang kedua depan..urm memang depan cter dye..xpi x pe janji dapat tengok..hehehe..sepanjang tunggupkul 5 terpaksa lar pusing2 ecm 2 berpuluh-puluh kali..sampai penat kaki..masuk sini keluar sana pergi sana keluar sini..hehehe..tapi x pe jalan ngn dye x penat pu cuma letih je..ok mase tengok cerita ombak rindu 2 best lar sebab aron aziz berlakon..memang pelakon melayu terakhir lar..memang pandai bawa watak..yang x best nye perempuan yang jdi mak hero..sangat ngade..member ak  tengok punye lar sedih dye cakap..hehe aku rase banyak kelakar je samapi x sempat nak rase sedih..hehehe..tapi keseluruhan cter nie best..OMBAK RINDU>>






No comments:

Post a Comment

h