Sunday, 4 December 2011

protect the boss...


wahhh..akhirnya abih juga tengok cter protect the boss..berhari2 ak nk abihkan episod dye...sebab macam2 keje kena buat..kena amik time nak abihkan cter nie..selalunya senang je nak abihkan tak taw pulak kali ini susah betul nak abih kan..cter nie best..sweet and romantik.. tajuk pun best "protect the boss"..sangat protect la cter dye..lame aku tunggu cter nak tgk akhirnya kesampaian jugak...wahhh..cter pasal pekerja dengan boss..handsome pulak..dah lar de dua hero..first2 tengok dah menjerit2..hehehe..pelar..biase lar nama pun perempuan..macam 2 kalu fanatik sangat comfom guna suara..hahaha..ye la best btul kalu dapat bf macam nie..so hooottt..hehehe..urm ye lar selalu nye sweet2 nie dalam cter je kan..kan best dapat jadi macam 2..bahagia rase..suke cerita nie sebab hero yang sangat gentle..berani je..kalu dye nak dye akan buat x kira lar macam mane pun..dye kat luar pun still gentle..suka laki cam 2..macam terharu je..ye lar selalu nya lelaki setia ni akan gentle..xpi x taw lar..nampak dye sangat setia..walaupun kadang2 tu suka begantung pada perempuan 2 pun sebab dye nak support je ..ok lar 2..hehe yang kelakar 2 cemburu..normal lar 2 kan..tapi dalam cter nie kelakar sangat sangat cam kebudakan..tapi x pe lar comel lar..xde lar cemburu buta..yang selalu lelaki buat..xde lar selalu..hehe pandai2 je..lagi satu dalam cerita nie laki 2 suka wat suprise n sntiasa bersama ngan prmpuan 2....wahh yang 2 lagi tersentuh..kalu de masalah comform de akan cari dye pnyer gf untuk tenangkan dye..pas2 suka wat comel..hehehe..yang paling comel kalu lelaki 2 hormat mak dye..so sweet kalu dye cakap "awak sangat comel tapi awak ranking ke-2" sebab first mak saya paling comel..hehe..kelakar pulak puji tapi mak dye paling first..jarang kot dengar cam 2..selalunya akan puji depan gf semunya dye yang cantik..selalu nya perempuan mesti cakap nak boyfriend mesti handsome,berduit n then style..biase lar perempuan mesti nak perfect..xpi x jugak kalu lelaki 2 pandai amik hati ok je pun..tambah2 kalau lelaki 2 kelakar comfom terpikat walaupun rupa kurang ckit..tapi suka kalu bergaduh pas2 baik balik..hehehe..rasa lebih rapat..hehehe..cam pelik je..kan lebih bagus kalu setiap pe yang berlaku lelaki yang mulakan dulu...xpi x pe lah..setiap orang akan dapat kebahgiaan sendiri..rase nya x de lar orang yang akan dapat bahagia macam 2 sekali..kalu dapat pasangan dengan orang kaya pun belum tentu kekal kan..kalu susah pun lagi lar x bahagia..tapi itu takdir kan...nasib lar kita sendiri pun de jalan hidup sendiri..ibaratnya setiap orang de pentas untuk cerita masing2..macam mane lar nanti???..rase nya nak tahu sangat macam mane jalan hidup aku nanti 7 tahun akan datang..best ke x??kalu ikutkan nak undur je masa dulu2..rindu rase..happening je..selalu macam 2..kadang2 kita xkan perasan benda yang de depan mata dan x hargai pe yang kita ade..kalu hilang baru lar mencari2..itu lah sifat manusia tidak akan berpuas haati dengan pe yang diorang de..hehehe.banyak pula cerita dye..lebih2 pulak rase..ok lah.x de lar..boleh ke kita nak pe yang kita harapkan dan impikan???.
.###$$$$%%%&&****@@@@@(^_______^)





No comments:

Post a Comment

h