Monday, 23 January 2012

tahun baru cina..



                                                            dapat angpau hehehe..     
                                                                                                      
   ni hao??..hehehe gong xi fa cai semu x pun slamat tahun baru cina..hehehe sme je pun..cuti cina nie Uitm bagi 4 hari je cuti...sedih btol..ckit je cuti x puas lar nk spent time..x pe lar nak wat cm ne yang penting cuti sem lame 2 bulan..wahhhh heaven nye x sabar nak tunggu.cuti cina 4 hari nie pun de dapat keje..hahaha..klakar lak..sebab xde orang so ganti orang amik part time..boleh lar wlupun cm penat je sbb cuti skjap je dah lar bnyak assingment nak wat...penat nye sem nie..x sukeeeeeeeeeeeeeee..grrrrrrrrr...tnsion lar..x pi x pe lar tolong kawan lagi pun bagi dah bagi nama kat boss die..dye ckap tolong kedai kat 
tc ok lar...last2 keje dkat ngn umah batik village je..lagi ok x pnat sgt  dan balik pun awal..first day keje pergghhh sangat lar penat nye sbb kena layan owang nak beli barang..macam2 ragam..walaupun penat tapi best lar..macam2 owang kita jmpe..mostly bukan orang mlayu datang bnyk orang luar negara..so kena bnyak speaking lar..kadang2 smpai terbelit lidah nak explain..hehehe..yang best nye dapat borak n bergmbar agi ngn orang jepun..1 family datang dan diorang mncating batik..hehe dye ckap "malaysia panas"..urm biase lar snyum je nak wat cm ne mmg pnas pun..suke ble dye try tgk buku nak tnye aku "siapa nama awak??hehehe terharu rase..pastu siap perkenalkan anak dye ngn suami dye..best lar..suka dengar anak dye pangil okasan.otosan..pastu dapat jmpe boss dutch lady kat malaysia nie..rupa nya orang putih jugk..perghh dah lar perempuan..pastu dapt jmpe orang blanda..orang singapore...orang australia..skli datang dah lar rmai.. pastu jmpe bkal pmain manchester united..umur 17 tahun..perghh tgk badan bsarnya..x sngka tol..hihihi..yang best nye dapat 2 angpau...pastu dpat gaji ok lar..berbaloi jugak..dua hari je kot..2 ari,sgt pnat tapi best..first time kje..hehehe....ok lar 2je lar nk cter...


bersma family jepun...:)




                                                                                                               

No comments:

Post a Comment

h