Wednesday, 22 February 2012

my lovely event..:)





Namaste.. to all my reader..hehehe..have a wonderful life today..lame dah x update blog..sbuk lar nak final so x sempat nk conteng2..xpi xpe dah de cter nak tulis..ok entry kali ini nak cter kejayaan yang telah aku wat..hehehe x de lar grau je..sem ni aku kena wat event..so event yang kelas aku dpat adalh "dinner"..cm biase je kan bunyi dye..hehehe dinner je yang dpat. xpi its ok janji best..mle2 x puas hati jugak tapi lame2 best jugak rupanya sebab kitaowang pnye kelas je yang handle n x mask cmpur kelas lain.  so dinner ni kna organize kat luar so aku kena cari hotel..urmm hotel aku kena cari sbb duk kat kuantan.  last2 deal pnye deal..segala hotel pergi vistana, swiss garden, grand continental, pe lagi erk x igt lar..last decision aku plih M S Garden..puas ckap kat lecture nk plih tmpat 2..services kat hotel best lar terbaek..kitaowang punye preparation untuk dinner slama 3 bulan..waaahhh sgt penat..smpai nk gduh2 sebab semu tension dengan assingment yang bnyak..akhirnya dinner 19 february 2012 pun tiba kitaowang pnye preparation pun semu kena siap da..spanjang preparation nie semu kena wat and a lot of thing kena wat and mostly kena perfect..sebab trademark my lecture is biar nampak "mahal" so evrything to do still kena nampk mahal..mcm x bole bla je..tapi chill je lar...Picture bwah nie colom yang kitaowang bwak sendiri mengunakan beras dan waarnakan sendiri..sgt nice hasil dye..






lupa pulak nk gtaw tema dinner niee..hehe..sowi tema yang telah kitaowang pilih ialah "Bollywood..so sgt comel..tema warna untuk organizer ialah merah..so kitawang akan pakai punjabi je senang nak gerak..participant plak srami 100 orang dan semu bdak part one..style formal dinner sebab lecture nak mcm tue..heheh tapi ok je..


nie gmbar part 1 untuk registration.










ok, next nk perkenalkan budak mnari yang cutest mutest..hehehe..that is from my mother dancer..:)







organizer..

lastly...happy gler walaupun organizer x dpat mkn dgn byr mahal smpai 200 sorang tpi x pe lar jnji dinner berjaya dan semua orang happy dari budak part One sampai VIP dan yang x caye skali evaluator yang sngat cerewet pun sgt berpuas  hati...mood sangt happy :)
                                            buktinya ada kat gmbar bwah nie...:)







No comments:

Post a Comment

h