Friday, 28 December 2012

movie 2012...


Istanbul aku datang….



Hehe..best dan comel jalan cerita nie..sampai meletup cerita nie orang kata..ye la bile sorang tgk nnti promote lagipun cuti sekolah kan..cerita nie bole la tahan best dye sebab tu ramai je yang tengok..sesuai untuk semua peringkat umur..boleh tahan la gelak bile tgk citer niee..yg comel bila sya tgk dgn bf syaa..huhuuuuu...kalu nak taw salah satu tmpat paling romantic kat dunia nieantaranya kat Istanbul la..so memang sesuai kalu spe2 nak g honeymoon..so cute..tapi saya x nak lagi la kat situ..nak kat jeju island..hahahaha…terasa nak g kat sana…J
Pulau dia macam mcm cantik dan menarik jee…wahhhh..kalu la dapat pergi..angan2ku..


Twilight breaking down
part 2…

Hehehe,,,,pun dah tgk cter niee..best laaa..tpi gram tgk ending dyee..rupanya bkan btol2…siot je rse..smangat dah..tapi x pe oke je tgk cter dan best..sbb semu hidup  xde yang mati..hahaha..mcm2 betol2 je..pdahal x effect pe2 pun kalu smati..tapiii de laaa…sedihh laaaa nnti smpai msuk dalam mimpi..hahaha..x de la..sajeje..mohon x de sambungan lagi untuk cerita ini...



Crz12…..

Yang paling latest tgk cerita jakie chan yang baru niee...besssttttttt…..sbbbb kelakar gileeeerr…Rasenya kuat giler gelak bile tgk cter niee kat wayang..wlapun de yang x logic…hehehe..nnti x dpat da tgk jakie blakon cter cm tu lagi..so saaddd..



X pe lah dye pun nak berehat jgk..you are the best actor..love uu..cerita yang terbaik untuk yang terakhir..:)





No comments:

Post a Comment

h